Hotel Pedro - La Carihuela

Hotel Torremolinos

Hotel Torremolinos

Hotel Torremolinos

Als u lekker wilt genieten van een onbezorgde vakantie dan denken veel mensen aan een vakantie in Spanje en dan vooral het zuiden van Spanje is favoriet, veel mensen zoeken daarom een hotel in Torremolinos. Deze kustplaats staat al tientallen jaren hoog genoteerd voor de ideale zon, zee en strandvakantie. Maar ook als u s’avonds nog wat vertier zoekt dan kunt u uw hart ophalen in Torremolinos, door de vele winkeltjes en restaurants hoeft u deze vakantieplaats eigenlijk niet te verlaten om van een heerlijke vakantie te kunnen genieten.

Klimaat Torremolinos

Doordat het klimaat in het zuiden van Spanje erg goed is en de meeste vakantiegangers graag zeker willen weten dat ze van de zon kunnen genieten als ze op vakantie gaan boeken veel vakantiegangers een hotel in Torremolinos.

Torremolinos Beach

Het strand van Torremolinos is breed en u kunt hier heerlijk luieren op de vele bedjes die er te huur zijn. Als u even uit de zon wilt dan kunt u genieten van het eten in de vele restaurantjes welke aan het strand gevestigd zijn.
Torremolinos wordt ook vaak aangedaan tijdens een fly-drive vakantie door Spanje.

Carihuela

Als u wel de lusten maar niet de lasten van een wat drukkere vakantiebestemming wilt hebben, dan kunt u een hotel boeken in Carihuela, dit vissersplaatsje is een stuk rustiger dan het naast gelegen Torremolinos. In Carihuela zijn vele goede (vis)restaurants te vinden en met zijn brede en lange strand kunt u hier ook optimaal genieten van uw zon, zee en strandvakantie. Vanuit Carihuela kunt u langs de lange boulevard zo naar Torremolinos lopen u bent hier in ongeveer 15 minuten en als u de andere kant op loopt dan loopt u zo de havenplaats Benalmádena in.

Of u nu een hotel in Torremolinos of in Carihuela wilt boeken u zult zich niet vervelen, met de bus of taxi bent u zo in Málaga, Fuengirola of in de grote outlet Plaza Mayor.

Plaza Mayor

Dit grote ‘centro comercial’ werd geopend in 2002 dus als u lekker wilt winkelen in een outlet waar alle grote merken zijn vertegenwoordigd dan gaat u naar Plaza Mayor, in dit grote winkelcentrum kunt u uren winkelen, eten en ook nog een bezoekje brengen aan de grote bioscoop met maar liefst 20 schermen.
Het Plaza Mayor is geïnspireerd door de traditionele architectuur van Andalusië, waardoor het een warme gezellige uitstraling heeft.

Voor 2017 zal het Plaza Mayor flink gerenoveerd gaan worden waardoor in totaal bijna 23.000 hectare waarvan 12.725 volledig nieuw winkelgebied zal ontstaan.

Vanaf Nederland vliegt u voor een vakantie in Torremolinos aan op de luchthaven van Málaga, hier vandaan bent u met 20 minuten op uw vakantiebestemming.

Back to Top