Hotel Pedro - La Carihuela

Carihuela hotel Pedro

Carihuela hotel Pedro

Carihuela

Wilt een vakantie boeken naar Carihuela? Een heel verstandige keuze, Carihuela staat bekend om zijn mooie lange en schone strand en daaraan gekoppeld de heerlijke boulevard waaraan vele goede (vis)restaurants gevestigd zijn. U kunt in Carihuela genieten van u welverdiende rust maar als u de drukte wilt opzoeken dan kan dat natuurlijk ook, zo zijn er genoeg bars waar u tot in de late uurtjes iets kunt drinken.

Carihuela ligt in het zuiden van Spanje aan de Costa del Sol, tussen Torremolinos en Benalmadena beide plaatsen zijn te belopen via de uitgestrekte boulevard waar iedereen s’avonds zijn wandelingetje maakt. Overdag zijn de meeste mensen te vinden op het zand strand van Carihuela waar u bedjes kunt huren maar natuurlijk ook op uw handdoek kunt liggen om te genieten van de zon, zee en het strand.

Hotel Pedro

Doordat de boulevard tegen het strand aan ligt is Carihuela de ideale vakantiebestemming als u de hele dag van strand, winkelen en eten houdt, u loopt zo van het strand een restaurantje in waar u kunt genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner.

Hotel Pedro is gevestigd aan de boulevard van Carihuela u kijkt dan ook over de Middellandse zee terwijl u rustig op u balkon zit. Ondanks dat Hotel Pedro aan de boulevard gevestigd is, is het s’nachts erg rustig in en rond het hotel.

Als u in Carihuela u vakantie viert heeft u ook vele uitwijk mogelijkheden voor als u eens wat anders wilt zien of doen, zo is Malaga op 14 km afstand gelegen en zeker de moeite waard om te bezoeken, u kunt er leuk winkelen en ook de haven is de moeite waard om te bezoeken. Malaga is een stad waar het bijna het hele jaar lekker weer is, net als bijvoorbeeld het weer in Valencia de stad die ook echt bekend staat om zijn heerlijke klimaat. Verder kunt u naar Fuengirola gaan deze plaats is te bezoeken met de bus of met de auto en taxi. Op dinsdag is er een grote gezellige markt in Fuengirola.
Benalmadena ligt op loopafstand van Carihuela en is zeker in de avond erg leuk om te zien, u loopt zo de haven van Benalmadena in welke is omgeven van allemaal witte huizen.

Maar in Carihuela kunt u zich ook gerust vermaken, u kunt er heerlijk eten en er zijn vele visrestaurants maar ook zijn er genoeg andere soorten restaurants vertegenwoordigd aan de boulevard van Carihuela.

Carihuela

Back to Top